Swiss Steel Fire Kft.

Letölthető fájlok

  • Nemzetközi felmérés jelentése a WIPO-PCT által készített szakértői dokumentum, amely demonstrálja, hogy szabadalmaztatott technológiánk (Folyékony fémek megmunkálására szolgáló szekció) szerte a világon (minden megfeleltetési pont alapján) innovatív és úttörő jellegű, valamint ipari szempontból (szintén minden megfeleltetési pont alapján) szükségszerű. A jelentés angol nyelven készült. Beszámoló letöltése. A beszámoló konklúziójának letöltése.
  • Az SPR technológia alkalmazási területe az SPR technológia kohászati alkalmazásának tartalmas és tömör áttekintése. Lehetővé teszi annak megértését, milyen előnyöket kínál a technológia, és hogy pontosan ez a technológia működik jobban, mint a fémolvadék feldolgozásának hagyományos módszerei. Letöltés angolul. Letöltés oroszul.
  • Műszak-gazdasági mutatók táblázata az SPR technológia alkalmazása esetén - a táblázat a különböző öntőedényekben előállított fémek gyártási költségeinek százalékban kifejezett, garantált, minimális gazdaságossági mutatóit szemlélteti. A táblázat különböző térfogatokra vonatkozó számítási képleteket is tartalmaz. Letöltés oroszul.
  • Árjegyzék a típusjelzés értelmezésével.  Letöltés oroszul.

ÖNNEK DOLGOZUNK

Mindig örömmel segítünk ha a közzétett információ nem elégséges. Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a visszajelzés űrlap ablakon keresztül, vagy írhat nekünk az office@ssf-shz.com címre.

A weboldallal kapcsolatban minden kérdést és észrevételt az support@ssf-shz.com címen fogadunk.

FELIRATKOZÁS

Szerezze meg cégünktől a legfrissebb információkat és ajánlatokat

A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN TALÁL MEG BENNÜNKET

Easiest Website Builder